Personal Training

 

Wat is Personal Training

De Personal Training is een individuele begeleiding voor mensen die gericht willen werken naar een bepaald doel (gewichtsverlies, spierversterking, algemene fitheid,…). Het voordeel van deze persoonlijke begeleiding is een meer gerichte aanpak afgestemd op jouw noden en die rekening houdt met jou als persoon. De personal training kan ook per 2 gevolgd worden indien gewenst.

 

Gedurende 6 of 12 trainingen word je ondersteund door een personal trainer en eventueel een diëtiste (afhankelijk van je doel). Zij werken samen om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in het behalen van je doel(en). Dit gaat uiteraard veel verder dan de wekelijkse training.

 

Buiten deze ondersteuning verwachten we van jou 100% inzet. Jij moet immers de inspanningen leveren om het gewenste resultaat ten te behalen!

 

Na de personal trainingreeks is er de mogelijkheid om over te stappen naar de ‘4 on 1 training’.

 

Het pakket ‘personal training’ bevat:

– 1-3x per week 1 op 1 begeleiding door een personal trainer gedurende een uur

– Lichaamsanalyse

– Wekelijkse gewichtsmeting (indien gewenst)

– Lifestyle tips

– Trainingsschema op maat gemaakt

– Wekelijkse opvolging/evaluatie

 

 

Kostprijs:

– 12 sessies personal training: €540

– 6 sessies personal training: €300

– EXTRA: voedingsbegeleiding (vanaf januari 2024)

 

Meer info kan je verkrijgen via het tabblad ‘contact’.

 

Personal trainer

Mijn naam is Pieter Dullaers, 40 jaar jong en wonende te Kortessem. Ik ben master in de bewegingswetenschappen met een specialisatie in de fitness en gezondheid. In 2017 behaalde ik mijn internationaal diploma Personal Trainer bij NASM. Ik tracht mij op regelmatige basis bij te scholen om op de hoogte te blijven van de laatste vernieuwingen.

 

Naast mijn job als leerkracht lichamelijke opvoeding, heb ik ook meer dan 10 jaar ervaring in de fitnesswereld als fitnessbegeleider en groepslesgever (spinning, bodypump, aquagym, bootcamp,…).

 

Mijn hobby’s zijn zeer uiteenlopend en allemaal sportgerelateerd: zwemmen, lopen, fitness, squash, tennis, handbal,…

 

Door mijn passie in sport en fitness ben ik in 2015 gestart met ‘FunFit’ te Kortessem. Ik hoop op deze manier mijn passie te kunnen delen met mijn deelnemers/klanten.

 

 

INSCHRIJVEN?

Wil je je inschrijven voor personal training, een groepstrainingen of heb je gewoon een vraag? Contacteer FunFit vrijblijvend.

Email