Groepslessen

 

ALGEMENE INFO

Hieronder vind je de uurrooster die ingaat op 1 juni 2021.

Onderaan de pagina staat een korte beschrijving over de inhoud van elke les.

Voor de groepstrainingen is het verplicht om in te schrijven. Dit kan online via een bepaalde link (deze krijg je na het volgen van de proefles) OF via deze website door middel van een bericht te sturen in het tabblad ‘contact’.

De prijs voor de groepstrainingen bedraagt €130 voor een 20-beurtenkaart (€6,5 per les) €70 voor een 10-beurtenkaart (€7 per les) of 8€ voor één training. De 20- en 10-beurtenkaart kan je voor de training aankopen. De 1e training mag je gratis komen proberen!

UURROOSTER JUNI

Running Bootcamp (NIEUW!)

Dit is een vaste lessenreeks van 10 weken.

Dit zijn trainingen met als doel het verbeteren van je uithoudingsvermogen, coördinatie,  looptechniek en spierkracht zodat je een betere en snellere loper zal worden. We doen dit aan de hand van leuke, gevarieerde en uitdagende workouts.

De ‘Running Bootcamp’ is in groepsverband, waarbij iedereen op zijn eigen niveau en intensiteit aan kan deelnemen. Of je pas een start to run achter de rug hebt of je loopt wekelijks 10km, iedereen kan deelnemen aan deze trainingen.

STRONG (Nation)

 STRONG NATION® is een high-impact cardio-les, functional training gecombineerd met HIIT (High Intensity Interval Training), waarbij je vooral werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Verder bouw je spieren op en worden er calorieën verbrand!

Bij de meeste trainingsprogramma’s is muziek bijzaak. De muziek van STRONG nation is speciaal gemaakt om intensiteit te krijgen op een uitdagende en progressieve manier. Het resultaat? Een totale body workout als geen ander!

STRONG nation is een intensieve, uitdagende les en een totale body workout. Tijdens de les laat de instructeur je voor elke beweging ook modificaties zien, waardoor jij zelf kunt kiezen of je de makkelijkere variant neemt. Deze les is dus geschikt voor beginners en gevorderden.

 

BOOTCAMP

De ‘Bootcamp’ is een stevige workout in groep. Tijdens deze trainingen wordt er gewerkt aan de conditie, spierversteviging, snelheid, coördinatie, lenigheid enzoverder. Elke les is verschillend! De lessen gaan normaal binnen door, maar bij mooi weer trekken we zeker naar buiten! Het grote voordeel aan deze training is dat ieder op zijn eigen niveau kan meetrainen! De trainingen zijn voor zowel mannen als vrouwen vanaf +/- 16 jaar.

PILATES

Pilates is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Iedereen kan de training op zijn eigen niveau volgen. De oefeningen worden uitgevoerd op een matje. De voordelen van Pilates zijn zeer uiteenlopend: betere lichaamshouding, verbeterde mobiliteit en flexibiliteit van de spieren, verbetering van nek- en rugklachten door het versterken van de (diepe) buik- en rugspieren, enzoverder.

OPGELET: Pilates is een vaste lessenreeks en hier dien je dus op voorhand voor in te schrijven!

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze spiergroepen met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam!

BOXFIT

Boxfit is een workout op basis van boksen gecombineerd met fysieke training. Deze leuke workout is een ideale training om aan je coördinatie en fysieke conditie te werken. Een deel van de les draag je bokshandschoenen en voer je leuke, snelle en krachtige bokscombinaties uit. Daarnaast zal een deel van de les bestaan uit trainingsvormen waarbij de nadruk op fysieke ontwikkeling ligt, zoals coretraining, spierversterkende oefeningen en cardiotraining. Anders dan bij boksen wordt er in een Boxfit les niet gespard maar gaat het puur om de fysieke inspanning en plezier.

BOT (Back on track)

Deze training is minder intensief dan de Bootcamp en bedoeld voor mensen die een langere tijd niet meer aan sport hebben gedaan, minder intensief willen trainen of jonge senioren.

Tijdens deze trainingen wordt er eveneens gewerkt aan de verschillende lichamelijke eigenschappen (evenwicht, coördinatie, uithouding, kracht, snelheid en lenigheid). met extra aandacht voor een correcte lichaamshouding. De workouts zijn zeer gevarieerd en aangepast aan ieders niveau.

Intense Body Bounce

Intense Body Bounce is een full body workout. Elke deelnemer beschikt over een eigen trampoline met baar. Door de hoge kwaliteit rubberen veren worden de gewrichten maximaal ontzien tijdens het springen.

Tijdens één sessie worden verschillende spieren gebruikt waaronder de benen, billen, buikspieren, armen en het volledige bovenlichaam.

Leuke, basic choreografieën en gemotiveerde ervaren lesgeefsters zorgen voor een unieke workout. De gevarieerde training van een uur is super leuk waardoor je ongemerkt veel calorieën verbruikt.

 


INSCHRIJVEN?

Wil je je inschrijven voor personal training, een groepstrainingen of heb je gewoon een vraag? Contacteer FunFit vrijblijvend.

Email