Groepslessen

 

ALGEMENE INFO

Hieronder vind je het uurrooster  met onderaan een korte beschrijving over de inhoud van elke les. We gaan van start vanaf de 1e week van september.

Voor de groepstrainingen is het verplicht om in te schrijven. Dit kan na de training zelf voor de week nadien OF via deze website door middel van een bericht te sturen in het tabblad ‘contact’.

De prijs voor de groepstrainingen bedraagt €130 voor een 20-beurtenkaart (€6,5 per les) €70 voor een 10-beurtenkaart (€7 per les) of 8€ voor één training. De 20- en 10-beurtenkaart kan je voor de training aankopen. De 1e training mag je gratis komen proberen!

UURROOSTER (vanaf 1 september 2019)

BOOTCAMP

De ‘Bootcamp’ is een stevige workout in groep. Tijdens deze trainingen wordt er gewerkt aan de conditie, spierversteviging, snelheid, coördinatie, lenigheid enzoverder. Elke les is verschillend! De lessen gaan normaal binnen door, maar bij mooi weer trekken we zeker naar buiten! Het grote voordeel aan deze training is dat ieder op zijn eigen niveau kan meetrainen! De trainingen zijn voor zowel mannen als vrouwen vanaf +/- 16 jaar.

PILATES

Pilates is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Iedereen kan de training op zijn eigen niveau volgen. De oefeningen worden uitgevoerd op een matje. De voordelen van Pilates zijn zeer uiteenlopend: betere lichaamshouding, verbeterde mobiliteit en flexibiliteit van de spieren, verbetering van nek- en rugklachten door het versterken van de (diepe) buik- en rugspieren, enzoverder.

OPGELET: Dit is een vaste lessenreeks van 12 lessen. Je dient je op voorhand in te schrijven (beperkt aantal plaatsen). De prijs hiervoor is €85. De lessenreeks start op maandag 16 september.

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze spiergroepen met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam!

BOXFIT

Boxfit is een workout op basis van boksen gecombineerd met fysieke training. Deze leuke workout is een ideale training om aan je coördinatie en fysieke conditie te werken. Een deel van de les draag je bokshandschoenen en voer je leuke, snelle en krachtige bokscombinaties uit. Daarnaast zal een deel van de les bestaan uit trainingsvormen waarbij de nadruk op fysieke ontwikkeling ligt, zoals coretraining, spierversterkende oefeningen en cardiotraining. Anders dan bij boksen wordt er in een Boxfit les niet gespard maar gaat het puur om de fysieke inspanning en plezier.

BOT (Back on track)

Deze training is minder intensief dan de Bootcamp en bedoeld voor mensen die een langere tijd niet meer aan sport hebben gedaan, minder intensief willen trainen of jonge senioren.

Tijdens deze trainingen wordt er eveneens gewerkt aan de verschillende lichamelijke eigenschappen (evenwicht, coördinatie, uithouding, kracht, snelheid en lenigheid). met extra aandacht voor een correcte lichaamshouding. De workouts zijn zeer gevarieerd en aangepast aan ieders niveau.

Intense Body Bounce (NIEUW!)

Intense Body Bounce is een full body workout. Elke deelnemer beschikt over een eigen trampoline met baar. Door de hoge kwaliteit rubberen veren worden de gewrichten maximaal ontzien tijdens het springen.

Tijdens één sessie worden verschillende spieren gebruikt waaronder de benen, billen, buikspieren, armen en het volledige bovenlichaam.

Leuke, basic choreografieën en gemotiveerde ervaren lesgeefsters zorgen voor een unieke workout. De gevarieerde training van een uur is super leuk waardoor je ongemerkt veel calorieën verbruikt.

OPGELET: Dit is een vaste lessenreeks van 12 lessen. Je dient je op voorhand in te schrijven (beperkt aantal plaatsen). De prijs hiervoor is €85. De lessenreeks start op dinsdag 7 oktober.

 


INSCHRIJVEN?

Wil je je inschrijven voor personal training, een groepstrainingen of heb je gewoon een vraag? Contacteer FunFit vrijblijvend.

Email