Groepslessen

 

ALGEMENE INFO

Hieronder vind je de zomeruurrooster (juli & augustus).

Onderaan de pagina staat een korte beschrijving over de inhoud van elke les.

Voor de groepstrainingen is het verplicht om in te schrijven. Dit kan online via een bepaalde link (deze krijg je na het volgen van de proefles) OF via deze website door middel van een bericht te sturen in het tabblad ‘contact’.

De prijs voor de groepstrainingen bedraagt €130 voor een 20-beurtenkaart (€6,5 per les) €70 voor een 10-beurtenkaart (€7 per les) of 8€ voor één training. De 20- en 10-beurtenkaart kan je voor de training aankopen. De 1e training mag je gratis komen proberen!

UURROOSTER ZOMER 2022

HITT BEATS (STRONG)
 • WAT: HITT BEATS is een high-impact cardio-les, functional training gecombineerd met HITT (High Intensity Tempo Training). Je werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Verder bouw je spieren op en worden er calorieën verbrand! Bij de meeste trainingsprogramma’s is muziek bijzaak. De muziek van HITT BEATS is speciaal gemaakt om de bewegingen te ondersteunen en zorgt voor een extra motivatie tijdens de workout. Het resultaat? Een totale body workout als geen ander!
 • VOOR WIE: STRONG nation is een intensieve, uitdagende en een totale body workout. Tijdens de les geeft de lesgeefster je  modificaties , waardoor jij zelf kunt kiezen of je de makkelijkere variant neemt. Deze les is dus geschikt voor beginners en gevorderden.
 • WANNEER: elke zondag om 10u00 in het sportzaaltje Trootrakkers te Vliermaalroot

 

BOOTCAMP
 • WAT: De ‘Bootcamp’ is een stevige workout in groep waarbij gebruik gemaakt wordt van je eigen lichaamsgewicht en klein sportmateriaal (Kettlebells, halters, zware ballen,…). Tijdens deze trainingen wordt er gewerkt aan de conditie, spierversteviging, snelheid, coördinatie, lenigheid enzoverder. Elke les is verschillend! De lessen gaan normaal binnen door, maar bij mooi weer trekken we zeker naar buiten!
 • VOOR WIE: Voor iedereen die op zoek is naar uitdagende en gevarieerde workouts. Het voordeel aan deze training is dat ieder op zijn eigen niveau kan meetrainen! De trainingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen vanaf +/- 16 jaar. De minder intensieve versie van de Bootcamp is de BOT.
 • WANNEER:
  • Maandag- en donderdagavond om 20u30 in het sportzaaltje Trootrakkers te Vliermaalroot
  • Zaterdagmorgen om 09u30 speelplaats KLOK school Kortessem
PILATES
 • WAT: Pilates is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. De oefeningen worden uitgevoerd op een matje. De voordelen van Pilates zijn zeer uiteenlopend: betere lichaamshouding, verbeterde mobiliteit en flexibiliteit van de spieren, verbetering van nek- en rugklachten door het versterken van de (diepe) buik- en rugspieren, enzoverder.
 • VOOR WIE: Voor iedereen die zijn ‘core’ wil versterken ifv rugklachten, een betere houding, ondersteuning van je sport,… Deze les is geschikt voor jong-oud, sportief en minder sportief. Iedereen kan de training op zijn eigen niveau volgen.
 • WANNEER:
  • Elke maandag om 19u15 in het sportzaaltje Trootrakkers te Vliermaalroot
BBB
 • WAT: BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze spiergroepen met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam!
 • VOOR WIE: Deze les is geschikt voor iedereen die een spierversterkende les zoekt op muziek met focus op de 3 B’s
 • WANNEER: elke dinsdag om 20u30 in het sportzaaltje Trootrakkers te Vliermaalroot
BoxFit
 • WAT: Boxfit is een workout op basis van boksen gecombineerd met fysieke training. Deze leuke en gevarieerde workout is een ideale training om aan je coördinatie en fysieke conditie te werken. Een deel van de les draag je bokshandschoenen en voer je leuke, snelle en krachtige bokscombinaties uit op de handschoenen/pads van de partner. Daarnaast zal een deel van de les bestaan uit trainingsvormen waarbij de nadruk op fysieke ontwikkeling ligt, zoals coretraining, spierversterkende oefeningen en cardiotraining. Anders dan bij boksen wordt er in een BoxFit les niet gespard maar gaat het puur om de fysieke inspanning en plezier.
 • VOOR WIE: Deze les is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op zoek is naar een leuke, intensieve en gevarieerde les op basis van bewegingen uit het boksen (geen voorkennis vereist).
 • WANNEER: elke woensdagavond om 20u30 in Diepenbeek
BOT (Back on track)
 • WAT: De ‘BOT’ is de minder intensieve versie van de Bootcamp. De nadruk ligt op gevarieerde, functionele workouts waarbij gebruik gemaakt wordt van je eigen lichaamsgewicht en klein sportmateriaal (Kettlebells, halters, zware ballen,…). Tijdens deze trainingen wordt er gewerkt aan de conditie, spierversteviging, coördinatie, lenigheid. Dit alles gebeurt op je eigen tempo en niveau. De lessen gaan normaal binnen door, maar bij mooi weer trekken we zeker naar buiten!
 • VOOR WIE: Voor iedereen die op zoek is naar een gevarieerde en uitdagende workout, aangepast aan jouw tempo en niveau. Mogelijke doelgroepen zijn: beginnende sporters, jonge senioren, sporten na een blessure,…
 • WANNEER: Elke donderdag om 19u15 in sportzaaltje Trootrakkers te Vliermaalroot
Bounce Beats
 • WAT: Intense Body Bounce is een energetische, full body workout op stevige beats. Elke deelnemer beschikt over een eigen trampoline met baar. Tijdens één sessie (60′) worden verschillende spieren gebruikt waaronder de benen, billen, buikspieren, armen en het volledige bovenlichaam. Deze les laat je dan ook goed zweten, waardoor je snel véél calorieën verbrandt en  resultaten zal zien. De muziek en gemotiveerde lesgeefster zorgen voor een unieke workout.
 • VOOR WIE: Als je op zoek bent naar een hippe en intensieve les op muziek, is dit zeker iets voor jou. De intensiteit kan je zelf wat bepalen, waardoor de les geschikt is voor een breed publiek.
 • WANNEER: elke dinsdag en donderdag om 19u30 in het parochiezaaltje te Vliermaalroot
DanceFit
 • WAT: Dancefit is een workout op muziek waarbij jij je beste moves mag bovenhalen. Er wordt gedanst in verschillende stijlen: dancehall/ragga, hiphop, R&B… Tijdens de les komen er heel wat leuke nummers aan bod die wekelijks herhaald worden. Zo kent iedereen na enkele lessen de pasjes en overgangen, waardoor je de workout voor jezelf ook telkens zwaarder kan maken. Geloof het of niet, maar met dansen gebruik je heel wat verschillende spiergroepen. Bovendien ligt per nummer de focus ergens anders: een nummer met hoog tempo, een nummer met focus op de armen, de benen,…
 • VOOR WIE: Hou jij van dansen en hang je hier graag een workout aan vast? Ben je op zoek naar een leuke les waarin je misschien ook nieuwe moves kan leren? Dan is Dancefit zeker iets voor jou. Iedereen danst op zijn eigen tempo en je maakt het zelf zo zwaar als je wil, daardoor is deze les toegankelijk voor een breed publiek
 • WANNEER: elke woensdag om 18u45 in de sportzaal te Vliermaalroot (Trootrakkers)
PeuterFun
 • WAT: Een bewegingsles voor peuters van 1 (kunnen stappen) – 2,5 jaar. Samen met één van de ouders wordt er gedurerende 45″ rond een bepaald thema gewerkt. De lessen zijn heel gevarieerd en willen de motorische ontwikkeling van het kind stimuleren door het aanbieden van een verscheidenheid van activiteiten en oefeningen op een speelse manier. We starten met een activieit in groep en gaan daarna over naar een parcours, waar de kinderen op hun eigen tempo obstakels ontdekken en overwinnen.

 


INSCHRIJVEN?

Wil je je inschrijven voor personal training, een groepstrainingen of heb je gewoon een vraag? Contacteer FunFit vrijblijvend.

Email