60+

 

Leeftijd kent geen grens voor een gezonde en fitte levensstijl. Speciaal voor 60-plussers bieden we een aangepaste groepsles aan. We sporten in beperkte groep en focussen op het verbeteren van de spierkracht, uithouding,mobiliteit, coördinatie en balans.

Waarom zou je blijven sporten na je zestigste? Sporten versterkt niet alleen je lichaam, maar ook je geest en je welzijn. Het helpt bij het behouden van spiermassa, waardoor je kracht en stabiliteit behoudt om dagelijkse activiteiten met gemak uit te voeren. Bovendien vermindert regelmatige lichaamsbeweging het risico op chronische ziekten zoals diabetes, hartziekten en osteoporose, waardoor je je levenskwaliteit verbetert en je levensduur verlengt.

Krachttraining is een essentieel onderdeel van ons programma voor 60-plussers. Het helpt niet alleen bij het opbouwen van spiermassa, maar ook bij het versterken van botten en gewrichten, wat cruciaal is voor het behoud van mobiliteit en het voorkomen van vallen en verwondingen. Bovendien stimuleert krachttraining de stofwisseling, waardoor je lichaam efficiënter vet verbrandt en je energieker voelt.

Dus waar wacht je nog op?

 

Kostprijs: €15 voor een proefkaart van 3 lessen – €75 voor een 10-beurtenkaart – €140 voor een 20-beurtenkaart

 

Uurrooster:

– Maandag: 10u30

– Woensdag: 10u45

 


INSCHRIJVEN?

Wil je je inschrijven voor personal training, een groepstrainingen of heb je gewoon een vraag? Contacteer FunFit vrijblijvend.

Email